logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Organizace Dobré víly dětem je už stálicí naší neziskové sféry a již potřetí pořádá pod záštitou MČ Praha 2 na Novoměstské radnici dobročinnou aukci a opět se bude dražit pestrá škála atraktivních položek. Akci moderuje Petr Vančura.

 

Velký sál Novoměstské radnice / začátek aukce v 18:00 hod

Vstup pouze na základě pozvánky –  nebude umožněn bez předchozí registrace na www.dobrevily.cz 

 

Nezisková organizace Dobré víly dětem

Už osmým rokem pomáháme více než stovce dětí z dětských domovů. Potkáváme se s nimi každý týden, a tak už známe příběh každého z nich. Známe jejich záliby, radosti i trápení. Dáváme jim svůj čas, lásku a pozornost, které potřebují daleko víc než hromady hraček.

#objetijevicnezhracka

Kontakt: kristina@dobrevily.cz 

 

 

WEB: www.dobrevily.cz

FB:https://www.facebook.com/dobrevily

IG: https://www.instagram.com/dobrevilydetem

 

TISKOVÁ ZPRÁVA

Charitativní jízda Teslou až na Audienci u královny
Letos 20. září oslaví organizace Dobré víly dětem osmé narozeniny velkou benefiční aukcí na Novoměstské radnici. Dražit se budou umělecká díla, netradiční zážitky ale třeba i společnost Dobrých víl u skleničky. Fundraisingový galavečer organizují Dobré víly dětem na podporu svých aktivit v 15 domovech po celé České republice.
Více než 50 aukčních položek bude rozděleno do tiché a veřejné aukce. Návštěvníci a podporovatelé budou moci vybírat z hodnotných uměleckých děl, které do aukce darovali například výtvarníci Vladimír 518, Jakub Špaňhel, Petr Nikl nebo Jindrak Lu Skřivánková. Milovníky gastronomie potěší degustační menu z gurmánské restaurace Vallmo. Jako netradiční zážitky se budou dražit například možnost vyzkoušet si letecký simulátor pro profesionální piloty, zapůjčení Tesly na víkend, vstupenky na představení Audienci u královny s prohlídkou Stavovského divadla, nebo třeba trénink hodu s vílou a oštěpařkou Irenou Gillarovou. Každoroční oblibě se ale těší i díla od dětí samotných.
Záštitu nad akcí opětovně poskytne Praha 2 a zároveň do dražby věnuje několik položek, jako například soukromou prohlídku Novoměstské radnice s jejím ředitelem Albertem Kubištou, soukromou prohlídku krytu Folimanka nebo vína z Grébovky. Pravidelnou podporu mají Dobré víly i u radního a poslance Michala Zuny. „Jsem rád, že Novoměstská radnice na Dvojce bude benefiční aukci hostit již potřetí a událost se tak stává již nedílnou a tradiční součástí na Praze 2Aktivity Dobrých víl jsou skvělou investicí i pro Prahu 2 z hlediska prevence, primární bezpečnosti a rizikové mládeže. I proto organizaci podporujeme dlouhodobě.“ dodává Michal Zuna.
Veškerý výtěžek z benefiční aukce poputuje na aktivity Dobrých víl a pomůže v konkrétních dětských domovech. Večerem i letos provede herec Petr Vančura a hudebně doprovodí Robert Ferenc, pianista, který před pár lety sám vyšel z dětského domova.
„Benefice je pro Dobré víly dětem příležitosti pro prohloubení cenných vztahů s našimi dárci a podporovateli. Ti mají také možnost potkat se s našimi dobrovolníky a vychovateli z dětských domovů. Získají tak osobnější vhled do naší činnosti s dětmi. Spojení s oslavou vílích narozenin je jen příjemným bonusem,“ říká zakladatelka organizace Angelika Nevěřilová.
Nezisková organizace Dobré víly dětem
Od roku 2015 pomáháme dětem z dětských domovů, pěstounských, neúplných a hostitelských rodin. Nyní spolupracuje s více než 15 domovy po celé České republice. Dobrovolníci se s dětmi potkávají každý týden a dávají jim svůj čas, lásku a pozornost které potřebují daleko víc než hromady hraček.







nahoru


logo Novoměstská radnice